Profesori itineranti / de sprijin

Pagina creată pentru profesionisti care activează în domeniul educației speciale, dar si pentru cadrele didactice din scolile integratoare

DECORATIUNI DE CRACIUN- ACTIVITATEA PROFESORILOR ITINERANTI DIN 16 DECEMBRIE 2014

pe 2 Ianuarie 2015

Respectand o traditie de suflet, in luna decembrie 2014, in ajunul Craciunului, a fost organizata activitatea profesorilor itineranti intitulata”Decoratiuni de brad” , avand si concursul elevilor si cadrelor didactice ale Scolii Gimnaziale Speciale nr 1 Ploiesti. Elevii integrati implicati in acest proiect mai amplu intitulat „Lumina, Solidaritate, Diversitate„, au avut ocazia sa isi puna in valoare imaginatia, sensibilitatea si sa-si exprime bucuria de a fi partasi la acest demers educational de suflet si au avut concursul si indrumarea atenta a cadrelor didactice itinerante participante. Le multumim pentru rabdarea, daruirea in spirit de solidaritate si pentru lumina din sufletul lor pusa in fiecare decoratiune realizata pentru a impodobi cu licar de bucurie curata si cu speranta, Bradul de Craciun, in cantec tainic de colinde romanesti, traditionale. Multumim de asemenea cadrelor didactice ale Scolii Gimnaziale Speciale 1 Ploiesti, care au asigurat tot sprijinul in buna derulare si coordonare a activitatii si in indrumarea elevilor. La multi ani in noul an 2015 tuturor celor care ne dovedesc prin aceste actiuni ca stiu ce inseamna solidaritatea si respectul pentru diversitate!

                                             Profesor itinerant Violeta Wiederman  

                                                     (filmare si editare material audio-video)

Reclame

One response to “DECORATIUNI DE CRACIUN- ACTIVITATEA PROFESORILOR ITINERANTI DIN 16 DECEMBRIE 2014

  1. Multumim colegei noastre care a filmat si a facut vizibila acesta activitate. Multumim directorilor scolilor integratoare, parintilor copiilor integrati si cadrelor didactice participante.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: