Profesori itineranti / de sprijin

Pagina creată pentru profesionisti care activează în domeniul educației speciale, dar si pentru cadrele didactice din scolile integratoare

Activităţi cu elevii integraţi (I. Copilărie vis frumos 2013, II. În aşteptarea lui Moş Craciun 2012 , III. Decoraţiuni de Crăciun decembrie 2013, IV. Decoratiuni de Craciun decembrie 2014)

I.  Activitate a Scolii Gimnaziale Speciale nr 1 Ploiesti , desfasurata in data de 03 Iunie 2013 , organizata de profesorii itineranti  si cu  participarea elevilor coordonati de acestia, alaturi de elevii scolii speciale. Va prezentam cateva instantanee ale acestei manifestari surprinse pe durata desfasurarii ei cu toata spontaneitatea si bucuria jocului, celor mici si mari, deopotriva.

Program Copilarie vis frumos 3.06.2013

Filmari realizate de prof .itinerant: Violeta Wiederman

Copilarie vis frumos    1              Copilarie vis frumos      2              Copilarie vis frumos      3

Copilarie vis frumos     4             Copilarie vis frumos     5              Copilarie vis frumos      6

Copilarie vis frumos    7             Copilarie vis frumos      8              Copilarie vis frumos       9

Copilarie vis frumos   10           Copilarie vis frumos     11              Copilarie vis frumos     12

Copilarie vis frumos   13            Copilarie vis frumos    14              Copilarie vis frumos     15

Copilarie vis frumos   16            Copilarie vis frumos    17              Copilarie vis frumos     18

Copilarie vis frumos   19            Copilarie vis frumos     20             Copilarie vis frumos     21

II. Aceste activități sau desfășurat în cadrul comisiei metodice sub denumirea ,, În așteptarea lui Moș Crăciun”  având ca tema ,, Confecționarea de ornamente pentru pentru brad”’. Au participat elevi integrați în învățământul de masă care au lucrat în colaborare cu elevi din școala specială.  Activitatea s-a dovedit un real succes și obligă cadrele didactice participante la conceperea cât mai multor activității de acest gen.

Mulțumim colegilor care s-au implicat în această activitate!

Filmările au fost realizate de prof. itinerant Wiederman Violeta

Ornamente de Craciun – partea I

Ornamente de Craciun – partea II

Ornamente de Craciun – partea III

Ornamente de Craciun – partea IV

Ornamente de Craciun – partea V

III. Decoraţiuni de Crăciun – decembrie 2013

A devenit o tradiţie ca la sfârşitul fiecărui an să ne adunăm cu mic, cu mare alături de copiii  şi cadrele didactice de la Şcoala Gimnaziala Speciala nr 1 Ploieşti pentru a realiza împreuna cu elevii integraţi Decoraţiuni de Crăciun, în spiritul frumoaselor tradiţii româneşti şi în cântec de colinde. Am citit în ochii lor multa bucurie şi am fost părtaşi la stradania lor de a realiza împreuna cu cadrele didactice frumoasele decoraţiuni.

Felicitări tuturor copiilor şi cadrelor didactice!

Prof. itinerant Violeta Wiederman

Decoratiuni de Craciun video

IV. DECORATIUNI DE CRACIUN- ACTIVITATEA PROFESORILOR ITINERANTI DIN 16 DECEMBRIE 2014

Respectand o traditie de suflet, in luna decembrie 2014, in ajunul Craciunului, a fost organizata activitatea profesorilor itineranti intitulata”Decoratiuni de brad” , avand si concursul elevilor si cadrelor didactice ale Scolii Gimnaziale Speciale nr 1 Ploiesti. Elevii integrati implicati in acest proiect mai amplu intitulat “Lumina, Solidaritate, Diversitate“, au avut ocazia sa isi puna in valoare imaginatia, sensibilitatea si sa-si exprime bucuria de a fi partasi la acest demers educational de suflet si au avut concursul si indrumarea atenta a cadrelor didactice itinerante participante. Le multumim pentru rabdarea, daruirea in spirit de solidaritate si pentru lumina din sufletul lor pusa in fiecare decoratiune realizata pentru a impodobi cu licar de bucurie curata si cu speranta, Bradul de Craciun, in cantec tainic de colinde romanesti, traditionale. Multumim de asemenea cadrelor didactice ale Scolii Gimnaziale Speciale 1 Ploiesti, care au asigurat tot sprijinul in buna derulare si coordonare a activitatii si in indrumarea elevilor. La multi ani in noul an 2015 tuturor celor care ne dovedesc prin aceste actiuni ca stiu ce inseamna solidaritatea si respectul pentru diversitate!

                                             Profesor itinerant Violeta Wiederman  

                                                     (filmare si editare material audio-video)

 

Reclame

2 responses to “Activităţi cu elevii integraţi (I. Copilărie vis frumos 2013, II. În aşteptarea lui Moş Craciun 2012 , III. Decoraţiuni de Crăciun decembrie 2013, IV. Decoratiuni de Craciun decembrie 2014)

  1. Felicitări copiilor care au realizat acele decorațiuni minunate și cadrelor didactice participante.
    Sărbători fericite!

  2. Multumim cadrelor didactice care s-au implicat în această activitate. Multumim elevilor integraţi dar şi celor din cadrul Şcolii Gimnaziale Speciale nr.1 Ploieşti pentru participare . Suntem la a doua manifestare de acest gen, iar rezultatele confirmă colaborarea excelentă dintre cadrele didactice şi elevii din învăţământul special şi special integrat. În ziua de 3.06.2013 noi adulţii am pătruns în lumea magică a copilăriei, ajutaţi de ,,elevii/ copiii nostri ”. Mulţumim dragi copii! Felicitări pentru spiritul de colaborare şi implicarea din timpul activităţilor!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: